top of page

Hvis I er mere end 12 personer,  kan vi indlogere dem 5 minutters gang fra La Ventera, men al mad, cykling og hygge er fortsat hos os.

  • Facebook Social Ikon
  • Instagram
  • WhatsApp

Vælg og reservér værelser

Det er ikke muligt at booke flere værelser på én gang, men her kan du læse,

hvordan du bestiller værelser hos os :-)

Vi har i alt 12 sengepladser fordelt på fem værelser:

4 værelser til 2 personer med bad og toilet

1 værelse til 4 personer med bad og toilet

Prisen for en overnatning i 2024 svinger mellem 90 og 110 euro for et værelse med en dobbeltseng eller to enkeltsenge inkl. morgenmad. Altså fra 45 euro pr. person, hvis man er to i ét værelse. 

1 person pr. værelse:

Hvis man kun er én person eller en gruppe, hvor I ønsker at have hvert jeres værelse, skal I vælge "1 voksen" i søgefeltet, og så booke det eller de værelser, I har brug for. I kan ikke søge på f.eks "5 voksne" og så booke flere værelser på en gang, så det skal ske værelse for værelse.

2 personer pr. værelse:

Hvis man er to personer eller en gruppe, hvor I ønsker at dele værelserne, skal I vælge "2 voksne" i søgefeltet, og så booke det eller de værelser, I har brug for. I kan ikke søge på f.eks 8 voksne" og så booke flere værelser på en gang, så det skal ske værelse for værelse.

Har I problemer med at booke, så tøv endelig ikke med at tage fat i os. 

Vi har et minimum på tre nætter. Angiv venligst i kommentarfeltet navnene på alle værelsets beboere, og om du/I ønsker dobbeltseng eller to enkeltsenge.

bottom of page