top of page

Vores cykelhotel

På denne side vil vi gerne give dig et indblik i, hvad du kan forvente af hotellet, når du besøger os. Først og fremmest kan man forvente et hotel, der elsker cykling, emmer deraf og er indrettet derefter. La Ventera består af en kaffebar og et cykelhotel. Kaffebaren er åben for alle, mens resten af hotellet kun er for hotellets gæster. Derfor får man en eksklusiv oplevelse her. Ikke eksklusiv på den dyre måde, men på en afslappende og rolig måde, der får vores gæster til at føle sig hjemme og giver dem lyst til at bruge hele hotellet og ikke kun de tildelte værelser.

La Ventera

IMG_1810-2.jpg

Kaffebaren

Vores lille kaffebar fungerer også som hotellets reception, og det er her, vi typisk opholder os og står klar til at hjælpe vores gæster. Kaffebaren er også for lokale, turister og en del cykelgrupper gør stop her i weekenden. Vi tilbyder bl.a. lokalristet kaffe, øl, sodavand, sandwich, panini og hjemmebagt kage.  Udenfor kaffebaren er der en lille terrasse med udsigt over havet, bjergene og vores frugttræer.

Fem trappetrin over vores kaffebar starter det område af hotellet, som kun er for hotellets gæster. Den sorte bardisk er stedet, hvor vi hver morgen serverer morgenmad, der lægger en god bund til dagens cykeltur. I det ene hjørne står to køleskabe, hvorfra vores gæster selv tager for sig af øl, vand og vine uden at være afhængige af os. Der er også en lille snackbar med chips, chokolade, nødder, frugt og lidt energibarer, proteinbarer og geler. I sætter blot en streg, når I tager noget. Vi stoler på jer :-)

IMG_1789.jpg

Den sorte bardisk

IMG_2156.jpg

Den gule stue

Den gule stue er hotellets store opholdsrum. Det er her, vores gæster typisk spiser morgenmad og aftensmad og her er der rig mulighed for at slappe af før og efter cykelturene. Der er tre spiseborde og plads til alle sovende gæster, samt et sofaområde med spil, bøger og en fladskærm, hvorpå der kan streames indhold efter behag. Fra den gule stue er der udgang til vores terrasse.

Værelserne

Vi har i alt sengeplads til 12 personer fordelt på fem hyggelige værelser, som mere eller mindre er ens. Vi har fem værelser med eget bad/toilet og enten en dobbeltseng eller to enkeltsenge. Derudover er der et ekstra soverum med en dobbeltseng til værelse 5 og stadig ét badeværelse til deling.

 

Værelserne ligger på vores værelsesgang, hvorfra der er seperat udgang, sådan at man kan komme og gå, som det passer en. Vores gæster får nøgle til den udgang.

IMG_1620_edited.png
IMG_2060-2.jpg
La Ventera terrasse.jpg

Terrassen

Vores terrasse er fantastisk og har med udsigt over middelhavet flere funktioner. Det er typisk her den første kolde øl eller sodavand nydes efter en god, lang dag i bjergene. Det er også her, at tropperne samles inden afgang om morgenen, idet vores cykelrum og indkørslen fra bjergvejen støder op til terrassen.

I de varme måneder indtages måltiderne også på terrassen, og hvis vi arrangerer vin-, øl- eller en tredje smagning og vejret er til det, kan det også foregå her. 

Cykelrummet

Vores cykelrum eller cykelgarage er et af de rum, der var vigtige for os, at der var plads til på hotellet. Da vi overtog det, var cykelrummet en faldefærdig garage, men med hjælp fra en lokal håndværker har vi fået skabt et fedt lille sted til cyklerne. Der er plads til 12 hængende cykler i rummet, som også har det basale værktøj og et ophæng udenfor, så der kan skrues og justeres lidt på udstyret. Ved ophænget er der også en vandslange til en hurtig cykelvask.

IMG_2150.jpg
IMG_8346.jpg

Haven

Nedenfor hotellets kaffebar har vi også en mindre have med en del frugttræer. Da vi overtog hotellet var der to citrontræer, to mandarintræer, et appelsintræ, et blommetræ, et mandeltræ, et pistacienøddetræ, og de er der heldigvis stadig. Men sidenhen har vi selv plantet et avokadotræ og et mangotræ, som vi fik i "indflyttergave". Og nå ja, så har vi også plantet et citrontræ inde i vores entré. 

I haven har vi et par borde og stole, så hvis man gerne vil slappe af og isolere sig lidt er det et fantastisk sted at sætte sig med en god bog, en kold øl eller en frisklavet café latte og nyde stilheden. Eller blot for at spise lidt frisk frugt :-)

bottom of page